Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Ne razumijem ovaj thread. Citam,citam i ne razumijem. Kupujete u ducanu koji vam je smrtni neprijatelj,nadate se da nece biti reklamacija,a ako se desi onda dodjete na forum pljuvat ducan. Zelite na silu promijeniti ponasanje trgovca prema vama jer vam odgovaraju cijene. U neku ruku mi je i drago sto valjaju vas koji kukate u ovoj temi a i dalje kupujete tamo. Navukli ste se kao skolarac na sisatu plavusu.
Svi razumijemo da je lova tj. manjak iste problem naseg drustva. Ali nas pobogu postedite kukanja kad vas zavaljaju ili natezu. A ostalima koji jos nisu kupili tamo,kad kupite tamo ako nesto ne valja s reklamacijom, slobodno se pridruzite u zajednickom kukanju i kolektivnim tuzbama.
|
Nisam izdržao da ne odgovorim.
Problem ovog društva je curenje ogromne količine novca zbog lošeg i neodgovornog poslovanja (često kriminalnog) države i dobrog dijela poduzetnika. Zato je ekonomija stalno u kurcu i nema se para.
A još veći je problem što se kod nas već po defaultu podrazumijevaju neodgovornost, krađe i svakojake prevare kao legalno/regularno poslovanje i umjesto da
svi mi u ime vlastitog dostojanstva i bolje budućnosti prisilimo sve te subjekte da se sa poštovanjem odnose prema nama od kojih žive oni i njihova obitelj, mi ih štitimo praveći budale od onih rijetkih koji posegnu za jedinom efikasnom metodom (opali po džepu) koja redovitom primjenom može bitno promijeniti stare navike.
Jedini krivci za postojanje takvih tvrtki su kupci jer im dopuštaju po tvojoj metodi da se tako ponašaju. Ako mogu uštedit na budalama zašto bi se zamarali kvalitetom usluge? Oni računaju na to da ovdje ljudi nakon kite u dupetu pale cigaretu.
Treba ih stiskati i svaka čast onima koji grizu sudskim putem da kao djeca krenu učit povezivat uzroke i posljedice.