View Single Post
Staro 16.05.2014., 09:26   #987
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Tvoj druga matična je iz msana, prva je bila ED i onda si ju reklamirao i dobio brzo drugu koja je očito kupljena u msanu i sada imaš msanovu koju da mozes reklamirati u mrservisu ali onu prvu nisi mogao 100%.

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Zasto onda na njihovim stranicama pise da se određene stvari reklamirajubu edigitalu?

@friper

Nesjećam se vise weba, al znam da mi na jamstvenom pise 24mjeseca.
Sve što je uvoz ED se reklamira u ED

da, većina stvari koje ne pišu tj sve koje ne piše na webu jamstvo je 12mj gara...

jedino ako su nešto promjenili, ali svakako prije kupnje treba provjeriti s njima

Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
Ali oni ne moraju prihvatiti jamstvo ED. Isto je i sa EU jamstvom na mobitele, neki prihvačaju, neki ne.
niti neće prihvatiti ako oni to nisu uvezli..pričam o računalnim dijelovima...za laptope možda i primaju ako su se dogovorili isto kao i za mobitele neke, koji su kupljeni u ED mogu se nositi u servis Agram jer je to dogovoreno već

Dijelovi se ne popravljaju te tako mrservis ne uzima ničije već samo ono što je msan uvezao tj di je račun od trgovine koja je i kupila taj dio od msana. A ED ne kupuje od njih, možda kao kod snorkyevog slučaja da nemaju problema uzmu ali to je ono jako jako mali postotak ako ne i jedini slučaj.

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
MR Servis je ovlašteni servis za određene brandove, stoga nije vazno gdje kupis, racun, garu i pravac tamo.
istina, ali ponavljam, ako si ti prodao nekome Asus ploču, mr servis je nebude sigurno zaprimio Al opet, ako si prodao HP lap, onda će možda i primiti
FRipper je offline   Reply With Quote