Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 16.05.2014., 07:01   #7593
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Odlican im je buff, jedno 10ak riftova sam odravio, sveukupno 8 legendarya, plus neki od kadale ali njih ne racunam.

Nije mi lose bacit crusadera malo, ali bas da igram D3 i ne vidim nekog smisla, ako ubace ladder to je dobro ako stvarno imas vremena kao sto ja imao prije mogao sam odvojit po 8-12 sati na D3, inace jednostavno premalo paznje daju toj igri, tu bi konstatno trebali bacat nove legendary-e i to tajno da neznas za njega tek kad ti dropa, ovako je to besmisleno.

Cak su i leap barb-a nerfali, prije bi dobio 45 fury-a za svaki leap ( 30 zbog passive-a i 15 od leap-a ) sad dobije samo 15, tako da i to vise nije to.

Za druge klase ni ne znam sve detalje, ali nekako sam uvjeren da su sve dobile malo hammer-a.

A sve je lijepo pocelo sa FIX-om Shard of hate-a, odtud je igra krenula kompletno nizbrdo, jer je to samo bio pocetak politke da je lakse sve nerfat nego balansirat.

Ako nista drugo barem Valve za Dotu 2 radi dobre i testirane patcheve ( puste patch prvo u doti 1 na neko vrijeme i onda ide u Dotu 2 )
ehohr je offline   Reply With Quote