View Single Post
Staro 15.05.2014., 17:13   #7688
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Meni takodjer danas stiga mi3 , tj. tocnije receno jutros oko 9.. Narucen u ponediljak a shipment krenija u utorak. Znaci za 2 dana. Prvi dojmovi su WOW! Pocevsi od mobitela koji zraci kvalitetom i daje nekakav dojam premije do Miui-a koji je tako intuitivan i promisljen da je milina na njemu raditi. Mislim cak da necu ni stavljati nova launcher, sto mi je do jucer bilo nezamislivo na androidu. Reci cu samo da sam odvrtija Antuntun zajedno s kolegom koji ima G2. Kad se skor prikaza na ekranu (koji je btw ), kolegi su oci ispale - ravno 36k . No testove na stranu, sve je jako fluidno i sve se da podesiti po zelji. Cak i launcher dolazi sa dosta opcija, tipa vrste tranzicija i slicne điđe-miđe sto imaju nova i apex. Anyway, moram naglasiti da je mob u vrime testiranja u pozadini skidao novi Miui update tezak ~400Mb, ali to mu izgleda nije puno zasmetalo .
Za sad cu samo reci da mi nije nimalo zao novaca, a jos manje sto nisam uzea Z1 ili G2 jer ovaj mob je stvarno drugaciji. Sad cu se par dana "igrati" pa stavim jedan kratki osvrt i nekoliko slikica.