View Single Post
Staro 15.05.2014., 14:28   #439
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
To i piše da je, nego ovi u carini prvi put čuju za to i govori mi ženska da će lupit carinu 15% i pdv 25% na ukupan iznos.
Aj vidit ćemo šta će bit od toga. Kontaktirao sam i ebay
Pa da, to ce i napravit. Osim ako ti nemas ugovor s njima da ce oni za taj iznos podmirit sve carinske troskove koliki god budu, pa onda oni kockaju s tim da su tebi naplatili dovoljno da carinski troskovi budu manji od tih 70 i koliko dolara. Ali cisto sumnjam da ti imas s njima takav ugovor, i ovo je po meni samo jos jedan od nacina na koji te buyer hoce zaveslat. Stavi malu cijenu proizvoda, pa ubaci u shipping ovakve troskove.
Citiraj:
Autor brodjo Pregled postova
Pa stvar je u tome što su do sad stvari za 29$ prolazile bez carine, zato je tako i naručeno. Do sad sam imao stvarno puno takvih narudžbi i nikad problema do ove jer na kutiji piše neki drugi iznos. Debilno je da mogu radit što im se prdne i da se nema kome požalit na takve stvari
A da, to ispada onda ispod 22 eura. Plati pa se zali, ali imat ces tu sve skupa oko 100kn taksenih maraka ako ides do upravnog suda. Za pocetak uzmi racun i izjavu sellera i prijepis paypala i ispis kartice koliko je paypal uzeo i odnesi tamo vidi hoce li prihvatit.
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Ne lupetaj gluposti da carina mora naplatiti po računu.Znači ja dođem na carinu sa Golfom 7 i na računu piše 100€ i oni moraju po tome naplatiti inače češ ih ti tužiti i dobiti pravnu bitku.Aj malo mozak upalite prije postanja.
Svako malo uleti netko ko savjetuje drugom da mozak upali, i onda napise "golf 7 za 100e"...
Citat s razumjevanjem ne bi bilo tesko da se ukljuci mozak da. Racun je valjano sredstvo i na svakom sudu ce tuzba proc. Normalno, tuzba o kojoj ja tu pricam gdje je razlika 4$. Ovakve gluposti koje ti pises nema opce smisla komentirat posto ti i takvi valjda zive u nekom izmisljenom svijetu pa je sve crno i bijelo, pa ako je racun valjani dokaz kod razlike od 4$, onda je valjda i valjani dokaz da si uzeo golfa za 100e......
To su ti forumski mozgovici....
sandokan111 je offline   Reply With Quote