View Single Post
Staro 14.05.2014., 22:31   #230
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Evo malo sam se nasao u cudnim problemima oko interneta tj. telefona pa dali imam kakve mogucnosti za zalbu i kome ?

1. Imam postojecu liniju tel i internet na Optima telekoma i taj prikljucak je bas cijeli od Optime, nisam vezan ugovorom i mogu sa njim sta hocu.., ocu odjavit, produzit itd...

2. Podnio sam zahtjev Iskonu za uvodjenje nove telefonske linije, znaci nova linija neovisna o ovoj od Optime telekoma.

3. Danas prijepodne me zove lik i predstavi se kao tehnicar t-coma i kaze danas ili sutra bi vam trebao spojiti liniju i pita me dali imam telefon u kuci.

Ja odgovaram da imam od Optime a to sto on treba spojiti je sasvim nova dodatna linija, kaze lik ok i cujemo se danas ili sutra.

4. Popodne oko 14h zovu iz Iskona i kazu t-com je odbio prikljuciti novu liniju zbog "tehnickih razloga".

5. Zovem t-com i dobijam konkretan odgovor da Iskon nema zakupljenih parica vise u toj mojoj centrali i da oni ne moraju njima dati tu liniju.

Dakle ispada da mogu uvest telefon samo od jednog operatera i to je naravno t-com ?

Isto tako ne kuzim tehnicara t-coma, cemu ono spojit cu vam liniju danas ili sutra da bi nakon par sati odbio to napraviti ??

Inace dok sam razgovarao sa sluzbom u t-comu nagovaraju me da sa Optime prijedjem kod njih i to moze jel... medjutim ja trebam taj prikljucak da ostane takav kakav je jer ce se taj isti od Optime mozda seliti itd..

Sada sam podnio zahtjev u t-comu za uvodjenje nove telefonske linije, znaci ne prelazak nego bas nova linija isto kao sto sam namjeravao uzet od Iskona i planiram platiti penale i poslat ih u mp3 i otic u Iskon jer koliko sam shvatio prelazak na drugog operatera moraju odobriti ?!?

Dali je ovo sto namjeravam jedini nacin i isplati li se Hakomu pisati zalbu i na sta se uopce zaliti ?

Je kobasica od posta ali lud sam vec pomalo pa cijenio bih bilo kakav pametan savjet...
silver_tip je offline   Reply With Quote