14.05.2014., 14:33
|
|
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Autor dadosbcro
Sinac, dosta je teško ciljanje, na veće udaljenosti moraš koristiti disanje jer teško da ćeš nekoga pogoditi, i najbolje je pucati na single, ili ako ti je na rafalu moraš brzo klikati jer dosta trza, dok je u bliskoj borbi najbolje pucati iz rafala...kada trčiš na neku poziciju i staneš da nišaniš, par sekundi nećeš moći smiriti nišan sa disanjem...
Usporedio bih gađanje kao na AA2.0, igrao sam i 3.0 i nije mi nikako sjela...
|
 Ni meni AA 3.0 nije sjela.
Citiraj:
U igri ne treba puno da izgineš, dovoljan je jedan metak da sjedne na pravo mjesto, ili recimo dva u prsa pa čak i sa pištoljem...obično kada budeš pogođen sa M14 si gotov ili ti uzme pola energije, a ostatak ti ostane crven, ako ne bandažiraš, iskrvariš, slično kao i u AA 2.0, samo što ovdje možeš sam podviti ranu...kada te neutraliziraju, može te netko od tvojih iz tima izliječiti i onda ostaneš na samo 25% energije, ali ako te neutraliziraju i osiguraju/secure-aju, onda te ne može nitko više izliječiti već moraš čekati da runda bude gotova...
Igra je dosta spora jer svi paze da ne izginu na brzinu, jer ako poginu na nekom nezgodnom mjestu, obično ljudi ne riskiraju da te izliječe, da i oni ne popiju metak...uglavnom u igri je jako bitan zvuk, slušanje, gledanje na mini map sa lijeve donje strane i slušanje koraka, jer po koracima možeš zaključiti gdje je protivnik
|
Hvala, svakako ću isprobati.
|
|
|