View Single Post
Staro 14.05.2014., 14:31   #7616
boris1408
Premium
Moj komp

boris1408's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
de molim te mi ovo objasni???
Za tebe uvijek, sa svojih čitavih 9 prstiju . Tijekom svog skromnog iskustva oko naručivanja kojekakvih gluposti sa ebay-a i različitih shopova podosta puta dobio sam proizvode loše kvalitete.
Među njima su i screen protektori, ljudi bi pomislili da je to sve isto, no nije . Imaš screen protektore TIPA 1 koji su sranje, nekad se nedaju ni zalijepiti, izgrebu se za dan-dva i neigraju preveliku ulogu kad padne mob na pod zato što to njihovo ljepilo slabo drži.
Protektori TIPA 2 su puno kvalitetniji, ljepilo super drži (tj. nekakav silikonski gel), ne grebu se baš lako i igraju veliku ulogu pri padovima mobitela.
Frendu koji je poslovođa na gradilištu sam složio s4 u silikonsku torbicu sa tim kvalitetnijim protektorom i trajao mu je dobrih 3-4 mjeseca bez ogrebotine, onda je izgrebao protektor, skinuo ga i sljedeći dan puknuo ekran pri padu . On je tip čovjeka koji rasturi svaki, ali svaki mobitel koji ima, a ovaj mu radi još i danas na ovaj način (sa puknutim ekranom).

Više o samom gorilla glassu i sličnim glupostima možeš vidjeti u ova dva videa. Video 1, video 2.
Neznam kakav sam dojam ostavio na forumu, ali ja nisam jedan od onih koji prodaje maglu . Samo želim svojim komentarima pomoći ekipi.
boris1408 je offline