13.05.2014., 19:06
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Autor Sn4k3
Hehe  , da - moga sam malo detaljnije al pisao sam sa xperie x8  i to na poslu... Dobro da sam i tu recenicu uspija napisati...
Uglavnom evo u detaljima: Mob je narucen sa xiaomishop.com, 64Gb verzija, 399$. Odabra sam Express Shipping From EU Warehouse za dodatnih 57$  . Znam - skupo je, al triba mi mob hitno do petka a jedino sam s ovom opcijom siguran da ce stici (2-4 radna dana, al u prosjeku je max. 3). Bila je ponudjena i opcija obicnog shipmenta za 19$ za onog ko moze cekati 7-20 dana. Uz mob su mi dali par poklona: Original Xiaomi Flip Leather Case, Car Charger, Touch Pen, Screen protectors. Narudzbu sam napravija jucer popodne oko 6h i uplatija preko paypala, uplata je bila prihvacena jutros u 5:55 i potvrdjena minut nakon toga. U 10:55 mob je bija na pripremi u skladistu (stavljanje novog multi-language firmwarea koju su mi potvrdili kroz chat i provjera pakiranja). U 11:33 je poslan. Sad cekam i nadam se da ce stici u jednom komadu
@dak0001
Taj power bank izgleda kao odlicna kupnja, pogotovo za 110-tak kunica... Jbte to cudo ima 10400mAh, ako ne lazu 
|
The f*ck, dobro neću sad previše komentirat, svatko ima svoj izbor, ali uzet to pokraj Sony Xperie Z1 (gdje nije samo riječ o uređaju nego i o garanciji, servisu itd)...ja sam upravo dobio svoju još stariju Z taman kad sam planirao uzet F1, mobitel je bolestan...sve odiše vrhunskom kvalitetom čim ga primiš u ruke...do neki dan imao iphone 5s, jedva dočekao da se riješim tog smeća...
|
|
|