View Single Post
Staro 13.05.2014., 18:22   #6545
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Ne vidim logiku u forsiranju brutalne grafičke kartice, dok ostatak konfiguracije pati. Analogija bi rekla da u Yugo stavljate V8 motor - ona MSI ploča je odron bez pardona.
Ti se šališ ili?

jer ne vidim niti jednu stvar lošu kod Shantecove konfe, pa čak ni ta ploča, je matx ali krš nikako nije i sasvim dovoljna je za takav procesor

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Baš bude skužil razliku između dva SSD-a (pogotovo kad je razlika u cijeni ~20 kn), a bome ista stvar vrijedi i za Core i5 vs. Core i3 + HT. Makar to uopće nije bitno, niti ja gajim neke sulude iluzije da bude netko stvarno kupil predloženo, ali ljudi dragi vi preporučujute kombinacije koje nemaju ni glave ni repa. Što skuplja grafička, smeće od ploče i papiranto kućište, ali bitno da je Core i5? Nemojte zamjeriti, jer ovo nije nikakav napad i ciljana provokacija, ali izgleda ko da komponente nabacate tek toliko da sve ulazi u željeni budžet - nije bitno što se stavlja. Da li ste barem imali priliku isprobati polovicu vaših prijedloga, jer začudili bi se koliko ljudi dolazi na ova okupljališta, traži savjet, kupe, pa kasnije plaču i kukaju kako to nije ono što su tražili ili mislili da kupuju. Ma uostalom nije me briga, nisu moji novci, a na kraju dana nije ni moj zayeb.
još jednom, ti se šališ?

razlika izmedju i5 i i3 je itekako vidljiva i osjetna a i u ostalom i3 nije dovoljan da iskoristi full potencijal jedne 270x pogotovo u procesorski zahtjevnim igricama tipa bf,metro etc...

i da, imao sam priliku isprobati sve i svašta i jedino tko tu radi i slaže gluposti si ti i baca novce na gluposti umjesto da se to napravi fino balansirano poput Shantecove

i kako mozes za Zalman reći da je papirnato kućište? i onda nešto nama pametovati, jesmo li imali priliku isprobati?

i za kraj, daj mi reci iz koje si ti rupe ispao? možda i znam, jer dao bi ruku u vatru da si jedan old school član od prije
FRipper je offline   Reply With Quote