Citiraj:
Autor glanzer
Moze li se kod zte967 u postojeci rom, ubaciti samo gapps, a da se ne ubacuje novi rom?
|
Mozze. Ideš na stranicu s gappsima i na vrhu imaš verzije za 4.1, 4.2 itd.
Pogledaj u mobitelu u postavkama koji točno imaš android i takvu verziju gappsa skini i stavi u korijen SD kartice.
Pokreni CWM na mobitelu i odaberi taj zip fajl (gapps) i to je ugl to. Detalje pogledaj na internetu.
Hint - googlaj: Vodič za instalaciju kineskih operativnih sustava
Citiraj:
Autor matija.gubec
Ja nemam pojma dal ovaj moj dolazi rootan ili ne XD
Pitat cu sellera, mogao bih traziti root pogotovo kad sam procitao pletkovu jadikovku
Mozes li molim te odgovoriti za OTG, nadao sam se da ces odgovoriti liku ma modaco-u kada je pitao - ali zabusavas
Tvoj jos uvijek nije stigao? Nadam se da ces bacit bar prve dojmove kada stigne :-)
|
Ići će root bez problema, samo napomeni trgovcu da ne bi kojim slučajem stavio 021 rom, jer onda slijedi problem s rootom
Za OTG ne brinem jer ima načina da proradi i na ne-OTG mobitelu 
Jedino me brine kako ću ponovno pronaći to uputstvo 
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
|