View Single Post
Staro 13.05.2014., 14:21   #1331
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Volume Pregled postova
To ćeš morat pitati nekog tko je upao u ovaj cte pa da vidi koliku ulogu on igra sad. Ja nisam tako da ti ne mogu ništa reći o tome. Ali opet, taj smoothing factor se donekle veže i na ping pa nije baš da će biti potpuno beskoristan
Ti nisi upao? Šteta. Jučer su opet bile otvorene prijave na cca dva sata.

Btw, da, vidi se razlika i u nsf-u, nemam doduše puno igre, cca 4h u cte-u, ali niti jednu situaciju nisam imao da mi je protivnik bio krivo interpretiran od strane servera (famozne situacije kad ideš knifeat protivnika i vidiš ga okrenutog bočno ili leđima, dođeš do njega a on te razvali rafalom tako 'naopako' okrenut, ili da je lik okrenut od tebe, a puca po tebi, itd., shvatit ćete o čemu ja, vjerujem). Nsf mi je od izlaska igre podešen na avg ping na serverima, ako igram na serverima sa 30, stoji mi na 30, ako igram na 40-50, tako ga i pomaknem.
Sinoć sam prvi put probao domination na cte-u, dosta je lakše sklonit se i 'osjetit' metke, pričam o nekim normalnim udaljenostima od 15-20m ili više, logično ako se radi o tome da vam netko dođe s leđa na 2m, da tu nema puno opcija .
Počeo sam preferirati da nakon igranja na cte-u odigram par rundi na normalnom bf-u, i razlika u inf. dijelu je preočita. Samo da ne zahebu ništa u implementiranju ovih novotarija u normalni bf, kad god to bude išlo....