View Single Post
Staro 12.05.2014., 22:21   #4
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Blizu sam (početak Opatijske) pa ću obratit pažnju.

Nadam se da ćeš ih pronaći!

Ova gore desno je vrlo slična mojoj, samo malo tamnija.
Hvala ti.

Bijeli dečko, Ben, nas je nažalost napustio jučer, udario ga je auto.
Ja sam danas koma od čovjeka, išao sam proslaviti prijateljev i svoj rođendan u Ivanić Grad, nakon 500 kilometara kući me dočekao mali grob i dvije mace za koje se ništa još ne zna.

Saznao sam da je poginuo ujutro na moj rođendan, a ja sam se htio vratiti u ranu zoru, ali sam na nagovor svih ostao kako ne bih vozio umoran.

Ne mogu vam objasniti koliko se loše osjećam, ne samo da mi je knedla u grlu cijeli dan, i da nisam ništa jeo, već osjećam i grižnju savijesti.

Samo da sam se vratio taj dan ujutro, Ben bi još bio živ, a možda bi i jedna tigrica bila doma.
U dva dana, život mi se pretvorio u užasan pakao.

Odem do groba i čisto nemogu vjerovati da on zasigurno više ne postoji, koliko puta sam gunđao zato što me budio u sitne jutarnje sate, sada bih rado sav svoj san dao samo da ga još jednom mogu ušuškat pored sebe i maziti dok gledamo nekakav film.

Da napomenem, još ne znamo što je s tigrastim curicama, i svaka vijest se traži, ako netko zna da se nešto loše dogodilo, nemojte nas štediti, želimo znati istinu.

A Ben, moj predivni dječače kojeg sam zavolio više no što sam mislio da je moguće, laku ti noć po zadnji puta, iako nisam čovjek od vjere, volio bih vjerovati da ću te još jednom sresti, tebe, i sve koje sam izugbio.
Angelus je offline   Reply With Quote