View Single Post
Staro 12.05.2014., 21:12   #4817
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor DraŽ Pregled postova
Dobro, svatko ima svoje mišljenje, ali slažem se da kad se uđe u negativan niz više manje je gotovo, tak je i sa Bayernom bilo i vjerovatno će spušit od Dortmunda u finalu kupa, ali nada umire zadnja.

Bayern nije ni blizu imao tako lošu situaciju kao Real niti trenutno ima jer imaju širu i kvalitetniju klupu, nisu imali nekakvih ozlijeda, a Pep je i prilično rotirao momčad, da ne spominjem da imaju i puno lakšu ligu što nitko ne može prigovorit.

Ja ne znam kakvu ti misliš da Real ima klupu, ali oni su bez Bale-a, Di Marije i Ronalda bespomoćni.

Ovako ja to vidim, pesimističan sam pa će tako i zvučati:

Benzema - panj koji ima jedan gol u zadnjih 11 utakmica
Morata - navodni joker s klupe, ali samo kad dobro ide ekipi, sebičan i gubi lopte, jedini napadač uz Benzemu, mladi igrač
Isco - navodno neka mlada nada, zna predriblat igrača, ali često pokušava proći 3-4 igrača nakon čega naravno izgubi loptu, mladi igrač
Casemiro - tek u zadnje vrijeme dobiva minute, gotovo nevidljiv, bezopasan po gol, a i takva mu je pozicija, neki defanzivni vezni, mladi igrač
Khedira - bio ozlijeđen 6+ mjeseci
Arbeloa - bio ozlijeđen dugo
Nacho - krpa pozicije kad zafali, bezopasan po gol
Illara - skrivio gol kod Dortmunda i nedavno jedan, Carlo ga drži na klupi zbog tog i nadam se da neće u finalu zaigrat, nije više ni mlad tako (24 godine)
Di Maria - ozlijedio se zadnju utakmicu, nisu htjeli riskirat
Ronaldo - lakše ozlijeđen/umoran
Bale - lakše ozlijeđen/umoran
Jese - jedini igrač uz Ronalda, Bale-a i Di Mariu koji bi mogao nešto napraviti, 6-9 mjeseci je out zbog Kokošinjca
Xabi - nijedan gol u cijeloj sezoni ak se nevaram + Ancelotti ga gura svaku tekmu iako ima 32 godine, skrivio gol kod loše povratne lopte Lopezu
Pepe - ozlijeđen
Marcelo - gori nego benzema, ubačaji su mu kriminalno loši, skroz van forme
Varane - skrivio nedavno gol, bio duže vremena ozlijeđen i nije još u formi

Tko preostaje?
Coentrao, Modrić i Ramos, a brat Ramos je uspio skrivit gol.

Protiv Celte je čak dobro i prošlo, jedina 2 gola su primili osobnom greškom.

Sami su si najveći neprijatelji.
Ma sve to stoji,slazem se da su ih ozljede unistile.Nismo mi tamo u centru zbivanja pa da znamo situaciju iz prve ruke,iz mene neki puta procure emocije kada bi rado da sve osvoje.Al sam ljut na trenera kaj se predao ovu zadnju utakmicu,misleci da Barca i Atletico ne budu kiksali,a to nije fer prema navijacima koji ocekuju borbu do kraja,a sada ako je netko umoran ili sitno ozlijeden,e sorry,braco koliko love dobijes ima da krvaris za klub!
hala!
i da ,nemoj mi na ljubimca Juniora,on je najbolji lijevi bocni na svijetu,al su ga ozlijede pokosile !
emilblomsky je offline