Dobro, svatko ima svoje mišljenje, ali slažem se da kad se uđe u negativan niz više manje je gotovo, tak je i sa Bayernom bilo i vjerovatno će spušit od Dortmunda u finalu kupa, ali nada umire zadnja.
Bayern nije ni blizu imao tako lošu situaciju kao Real niti trenutno ima jer imaju širu i kvalitetniju klupu, nisu imali nekakvih ozlijeda, a Pep je i prilično rotirao momčad, da ne spominjem da imaju i puno lakšu ligu što nitko ne može prigovorit.
Ja ne znam kakvu ti misliš da Real ima klupu, ali oni su bez Bale-a, Di Marije i Ronalda bespomoćni.
Ovako ja to vidim, pesimističan sam pa će tako i zvučati:
Benzema - panj koji ima jedan gol u zadnjih 11 utakmica
Morata - navodni joker s klupe, ali samo kad dobro ide ekipi, sebičan i gubi lopte, jedini napadač uz Benzemu, mladi igrač
Isco - navodno neka mlada nada, zna predriblat igrača, ali često pokušava proći 3-4 igrača nakon čega naravno izgubi loptu, mladi igrač
Casemiro - tek u zadnje vrijeme dobiva minute, gotovo nevidljiv, bezopasan po gol, a i takva mu je pozicija, neki defanzivni vezni, mladi igrač
Khedira - bio ozlijeđen 6+ mjeseci
Arbeloa - bio ozlijeđen dugo
Nacho - krpa pozicije kad zafali, bezopasan po gol
Illara - skrivio gol kod Dortmunda i nedavno jedan, Carlo ga drži na klupi zbog tog i nadam se da neće u finalu zaigrat, nije više ni mlad tako (24 godine)
Di Maria - ozlijedio se zadnju utakmicu, nisu htjeli riskirat
Ronaldo - lakše ozlijeđen/umoran
Bale - lakše ozlijeđen/umoran
Jese - jedini igrač uz Ronalda, Bale-a i Di Mariu koji bi mogao nešto napraviti, 6-9 mjeseci je out zbog Kokošinjca
Xabi - nijedan gol u cijeloj sezoni ak se nevaram + Ancelotti ga gura svaku tekmu iako ima 32 godine, skrivio gol kod loše povratne lopte Lopezu
Pepe - ozlijeđen
Marcelo - gori nego benzema, ubačaji su mu kriminalno loši, skroz van forme
Varane - skrivio nedavno gol, bio duže vremena ozlijeđen i nije još u formi
Tko preostaje?
Coentrao, Modrić i Ramos, a brat Ramos je uspio skrivit gol.
Protiv Celte je čak dobro i prošlo, jedina 2 gola su primili osobnom greškom.
Sami su si najveći neprijatelji.