Citiraj:
Autor Drug Brko
Faca, ako se podamfa LP, kaj buš onda rekao. Calma calma, čuvaju se za svjetsko prvenstvo i za novu sezonu?
Jučer da su pobjedili, itekako bi još bili u igri za prvaka španjolske, obziroma na kikseve ostala 2 pretendenta na naslov. Ovako su skinuli gaće.
A vi možete prodavat priče kako je decima bitnija od primere. Da sam navijač, zbov ovakvog pristupa bi bio ljut i razočaran jer su se predali di su postojale realne šanse. Ovako fanbojs opravdavaju svoje klubove, čisto da znaš. Ko kaže da je decima ove godine sigurna?
|
Ja navijam za Real pa sam kritičan i razočaran ,Brko!Za Real je trenutno decima bitnija ,al i primera je bitna.Ovo kaj su sad napravili je neoprostivo,a
Faca i Draž ,kakva calma,calma,kad uđeš u negativni niz,ode voz,pa eto ti Bayerna ,sve su gazili, pa idemo sad lagano ,i protiv Reala debakl!
Ja krivim trenera jer on vodi momčad,jer da su igrali sa svim raspoloživim igračima,uzeli bi sigurno 6 bodova,i sada bi imali primeru i išli rasterečeno na finale,ovako im prijeti potop,pogotovo ako Atletico izgubi od Barce ,igrat će na nož u finalu!
Ma poludit ću!Tupani!