Yep, u pravu si.
Samo na neke stasheve je jako teško naletit. Na krilo aviona se sigurno ne bi penjao da ne znam da je na njemu stash
Obzirom da sam za sad dosta daleko došao i reko bih da nema više puno misija do kraja igre, mogu reći da sam bez obzira na povremene crasheve prilično zadovoljan. Kako im je uspjelo sve ove godine razvijat igru a da je ostalo toliko bugova, ne znam. Može biti da im se vratila škrtost na broju beta testera.
Što se same igre tiče tu su ostvarili obećanja i napravili dobar posao, to je fakat izgleda onaj pravi STALKER kakav je trebao biti u početku - tu su sve one mape koje su se spominjale za prvi STALKER a da nisu ušle u igru:
Dead City, Swamp, Radar, Pripyat Undergrounds Generators, Rostok Factory, Outskirts, Darkscape, Factory,Countryside (Deadmill)..
I stare mape su sve žestoko modificirane, i dobro odrađene, Garbage, Army Warehouses i Yantar su gotovo neprepoznatljivi. Cordon mi je malo prenakićen vegetacijom, ali sve ostalo je za pohvalu.
Što se mapa tiče jedine zamjerke bi bile na već opisana i spominjana dugotrajna šetanja između misija, kao i na neke mape koje su bez ikakvih ili kvalitentih sadržaja - npr. posebno iritantniCountryside kroz koji se samo šeće, ili Dead City, koji je dead i po događanjima u igri
Ostvarena je i mogućnost upravljanja vozilima, ali po meni i ne najbolje. Npr, lada niva koju sam vozio u Darkscape je nestala kad sam izašao van iz starog rudnika, da bi se neočekivano ukazala u jučer u mapi Radar blizu baze monolithovaca. Fala, tko god da mi ju je dopeljal tam

No, brzo je nestalo goriva, pa kad uzmem u obzirom da po gorivo opet moram šetat, onda mi je bolje šetat kroz misije.
Što se orginalne priče tiče i ona je modificirana mada su glavne misije u igri manje više iste. Novost je također i SIN grupa/frakcija koja je bila planirana za orginalni SoC a nije ušla u igru. Ne mijenja toliko plot koliko dodaje twist i produžuje igru, ali na zanimljiv način s novim misijama i zadacima.
Uglavnom, ja zadovoljan

Već dva tjedna igram, sigurno više od deset sati igranja sve skupa (a ne lutam previše i uglavnom se držim main questova) a još nisam završio igru, dakle ima sadržaja i dosta zabave, iako je u tom game timeu sigurno sat vremena bespotrebnog šetanja, i sat vremena ispravljanja kreševa i bugova

.