View Single Post
Staro 12.05.2014., 10:18   #3805
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Zadnjih godina niti jedan mob nije nešto specijalno, sve su to inkrementalne nadogradnje uglavnom. S obzirom da mi je brat kupio M8, mogu ustvrdit da je izrada prvoklasna (materijali također), telefon radi super glatko, ekran odličan (ne znam u kojem pogledu može biti bolji), autonomija vrlo dobra tj. znatno poboljšana u odnosu na HOX. Što se kamere tiče, ona je imho sasvim dobra, posjeduje vrlo snažan blic i slike u uvjetima slabog osvjetljenja su vrlo dobre, novi efekti su isto tako zgodni za poigrat se. Čini mi se da se "malo" pretjeruje u pogledu te kamere, mišljenja sam da kamera zadovoljava barem 80% korisnika mobitela. Zvuk je standardno sjajan, dobrog fundamenta i zavidne snage, pogotovo kada se uzme u obzir da se radi o mobitelu. Slušalice koje dolaze u paketu mi se čini solidne, možda malo lakše na basu. U paketu se dobije i silikonski "cover" koji pruža solidnu osnovnu zaštitu. Eto, toliko za sada.

Zaboravih veličinu prokomentirat, mob je stvarno povelik i mišljenja sam da su mobiteli općenito postali preveliki i nezgrapni za korištenje. Uspređivali smo M8 i S5 ovako vizualno i M8 je nešto duži, upravo za onu prugu gdje je logo HTC. Pročitah negdje da je HTC ustvrdio da ga nisu mogli skratit zbog povelike količine komponenata na matičnoj ploči. Što se usporedbe s S5 tiče, na S5 mi se nije svidjela ta sjajna plastika po rubu, djeluje jako jeftino i prilično sam siguran da će se počet gulit u eksploataciji mobitela.

Zadnje izmijenjeno od: vedo. 12.05.2014. u 10:27.
vedo je offline