View Single Post
Staro 12.05.2014., 10:13   #328
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Našao sam znanstvenika i pokupio sve s njega i PDA jbg. ali vrata se neotvaraju ali idem probati onda pogasiti ta njesar pa malo drugačijim tokom možda se na kraju i otvore vrata, ja sam mislio da se kroz vrata "mora" proći da bi se negdje pogasili njesra ako nije vezano onda OK.
Aha, moraš prije nego možeš proći vrata disableati security na dva mjesta, jedan je gore na prvom nivou, drugi negdje dole. Tek onda ti dopusti da ukucaš passcode i uđeš u taj dio dolje gdje se isključuje psy emitter (4 sklopke, po dvije su zajedno na rešetkastim stepenicama).

Citiraj:
Autor klokan057 Pregled postova
Pitanjce od stashevima: Naišao sam na nekoliko na mapi neoznačenih gepeka/kutija koji su bili prazni.
Stash će dobit loot kad dobijem info o lokaciji ili su jednostavno trajno prazni?
Stash može biti prazan ako ga je već netko priej tebe ispraznio a imao informaciju o njemu, ili ako si nabasao na stash, a nemaš lokaciju/info za njega.

Ja sam pokupio 15-ak stasheva do sad za koje sam imao info, samo dva su bila prazna.

Citiraj:
Smijem li svaki stash koristiti kao spremište bez opasnosti od gubitka itema?
Ja se ne bi igrao, a i bolje ić prodavat i trošit, nađe se svega vrlo brzo po mapama