Citiraj:
Autor ECHO
Našao sam znanstvenika i pokupio sve s njega i PDA jbg.  ali vrata se neotvaraju ali idem probati onda pogasiti ta njesar pa malo drugačijim tokom možda se na kraju i otvore vrata, ja sam mislio da se kroz vrata "mora" proći da bi se negdje pogasili njesra ako nije vezano onda OK.
|
Aha, moraš prije nego možeš proći vrata disableati security na dva mjesta, jedan je gore na prvom nivou, drugi negdje dole. Tek onda ti dopusti da ukucaš passcode i uđeš u taj dio dolje gdje se isključuje psy emitter (4 sklopke, po dvije su zajedno na rešetkastim stepenicama).
Citiraj:
Autor klokan057
Pitanjce od stashevima: Naišao sam na nekoliko na mapi neoznačenih gepeka/kutija koji su bili prazni.
Stash će dobit loot kad dobijem info o lokaciji ili su jednostavno trajno prazni?
|
Stash može biti prazan ako ga je već netko priej tebe ispraznio a imao informaciju o njemu, ili ako si nabasao na stash, a nemaš lokaciju/info za njega.
Ja sam pokupio 15-ak stasheva do sad za koje sam imao info, samo dva su bila prazna.
Citiraj:
Smijem li svaki stash koristiti kao spremište bez opasnosti od gubitka itema?
|
Ja se ne bi igrao, a i bolje ić prodavat i trošit, nađe se svega vrlo brzo po mapama