View Single Post
Staro 12.05.2014., 00:51   #323
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

5271 ti je kod u labu x10, samo kaj ga moraš prvo naći na mrtvom znanstveniku. Onda kroz vrata pa do velike prostorije s par zombija i štakora koji te maltretiraju a ti moraš gore na stepenice i tamo pogasit psy emitere (poo dvije polugice na svako od dviju strana) kad to pogasiš moraš vatru ubit, i onda ti se vrata otključaju. nakon toga imaš vremensko ograničenje za izać van iz laba, minutu i pol i to je malo gadno. prvo moraš preko urušenog zida proć i onda prema izlazu.

btw, kad se popne preko tog urušenog zida pri izlasku iz laba x10, s druge strane nemojte odmah pičit, ima SSP 99m suite odmah u ćošku kad se pređe taj urušeni zid. bolji od SEVA suita

Ovu drugu misiju si u Rostoku već odavno trebao odraditi, za Duty

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kaj je onda ovaj u Rostocku? Kak se taj onda zove?
A jebat ga tko će ga više znat, ali sigurno nisi u x10

Bili su mi do sad x14, x16, x18, sad završio x10 i mislim si to je to od labova, kad eto me sad, već idem prema jebenom labu x7
-->
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Evo sad sam tu i treba odraditi ovo sa slika:

http://www.zaslike.com/files/uatmloso9sh5dqcww9z.jpg

http://www.zaslike.com/files/383ypeubqkig83drobn4.jpg

Već sam se i ja pogubio ali malo pa malo nešto šteka
Ovo prvo:

5271 ti je kod u labu x10, samo kaj ga moraš prvo naći na mrtvom znanstveniku. Onda kroz vrata pa do velike prostorije s par zombija i štakora koji te maltretiraju a ti moraš gore na stepenice i tamo pogasit psy emitere (poo dvije polugice na svako od dviju strana) kad to pogasiš moraš vatru ubit, i onda ti se vrata otključaju. nakon toga imaš vremensko ograničenje za izać van iz laba, minutu i pol i to je malo gadno. prvo moraš preko urušenog zida proć i onda prema izlazu.

btw, kad se popne preko tog urušenog zida pri izlasku iz laba x10, s druge strane nemojte odmah pičit, ima SSP 99m suite odmah u ćošku kad se pređe taj urušeni zid. bolji od SEVA suita

Ovu drugu misiju si u Rostoku već odavno trebao odraditi, za Duty

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kaj je onda ovaj u Rostocku? Kak se taj onda zove?
A jebat ga tko će ga više znat, ali sigurno nisi u x10

Bili su mi do sad x14, x16, x18, sad završio x10 i mislim si to je to od labova, kad eto me sad, već idem prema jebenom labu x7

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 12.05.2014. u 08:16.
Roberto je offline   Reply With Quote