10.05.2014., 12:17
|
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
RE: Laptop se gasi
Druze,,,nije ti nista crklo,niti je grafika,,,jednostavno laptop nema dovoljno prostora da se hladi pa se ugasi kod nedozvoljene temperature,,,kad igras igrica,,,jednostavno ga odigni ispred necim,,,postavi ispod kutiju cigara ili nesto samo da je odignut,,,ako se vise ikada ugasi glava na cjepalo,,inace bavim se informatikom dugi niz godina,Provjereno ti je ovo,LP
Citiraj:
Autor KoKy21
Pozzz svima... Stvarno mi je potrebna pomoc, radi se o laptopu koji sam uzeo otprilike prije 2 ipo godine, problem je sljedeći:
Sam se ugasi bez poznatog razloga mi. Otisao sam jednom prijatelju koji se bavi informatikom, rekao mi je da je to do operacijski sustava pa sam mu ostavio laptop i on mi je sve ponovno sredio, ali kad sam ga ponovno probao i opet isto  , pa nakon toga sam odnio na popravak ga, bio mi je se pregrijavo vec prije sto sam odnio ovom prijatelju (ugasi se pa me izivrcira pa ga izlupam i to žešće  ) i kad je doso sa popravka , ventilator je bio popravljen i ociscen sve unutra i nista drugo nije se zateklo pokvarenim , sad se vise ne zagrijava nit ista sve normalno samo se polako sustav podize, i gasi svakih 15 minuta na svakoj igrici ....
Molim pomoc ljudi vise, bice mu  !
Rijec je o sljedecem laptopu: HP Compaq C6735s FU601ES
|
|
|
|