View Single Post
Staro 09.05.2014., 20:47   #7434
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Logično je da Cubot X6 mora imat europski certifikat jer nema kineski, odnosno nema certifikat kineskog ministarstva telekomunikacija. Što je opet logično jer se ne prodaje u Kini.

Bez certifikata tog njemačkog laboratorija vjerojatno ne bi ni smio doći na njemačko tržište.

Citiraj:
Autor Slav3n Pregled postova
Pozdrav ekipa. Posti mi je fosmall otkazao narudzbu NEOa M1 koji sam kupio medu prvima na akciji -50%, pa moram naci novi mob. Jel ima kakvih naznaka da small cola bude uskoro pojefitnila? Kakav je honor 3c? Gledao sam malo G4C, najvise zbog baterije ali nekak mi debelo izgleda. Jel ima kaj do 200 usd sa ok kamerom i baterijom do 5''?
Honor 3C i Coolpad F1 su trenutno dva najprodavanija i najbolje ocijenjena mobitela u Kini u rangu do 185 USD.
Malu prednost ima Coolpad zbog boljeg procesora. Baterija je od 2500mAh, kamera je vrlo dobra. Dolazi mi za par dana pa slijedi detaljan izvještaj.

P.S.
Prve reakcije vlasnika na Modacu, Movilesdualsimu i HTCmaniji su odlične - GPS super, primjeri fotki više nego dobri...

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline