Citiraj:
Autor Imagine
Pri ograničenom izboru zvučnika nebi bilo loše izabrati nekakav resiver s opcijom ekvilizacije / korekcijom sobne akustike / auto kalibracijom.
|
ispaljujem onako napamet: zar se to nemože riješiti softverski + mikrofon jer koliko ja znam u opcijama zvučne se može podešavati jačina za svaki zvučnik posebno pa nema razloga vjerovati da ne postoji nekakav softver drito samo za to?
velim ne tražim apsolutno savršenstvo, samo entry level koji parira "high end" 5.1 pc zvučnicima poput Z5500
Citiraj:
Autor Imagine
Želiš reči da ga nečeš odvrtati ili primjereno postaviti ?
Ako si na to mislio - nije to uopče važno.
Ako stvari uspoređuješ u istim uvjetima kako istom neadekvatnom smještaju ili pri istoj glasnoči - bolje uvjek zvuči bolje...
|
kao što rekoh, mislim čisto da parira "all-in-one" 5.1 pc rješenjima
znam da će ovo zvučati kao svetogrđe, no nisam pretjerani audio entuzijast. Eno doseg mi je onboard zvučna i nekadašnje Tehnics F800 slušalice koje su mi se strgale pa sada imam Sony mdr xb400
stoga bitno mi je samo da čujem da je zvuk pravi surround + da razumijem govor (zbog centralnog zvučnika) + da ostavim mogućnost eventualne nadogradnje takvog low end sustava eventualnom kupovinom nešto boljih zvučnika u budućnosti, čisto da se iskoristi to pojačalo do kraja al sumnjam da ću to ikad učiniti. i to je to