Citiraj:
Autor The_Void
Ne da mi se raspravljati i uvjeravati, previse vlasnika te kartice se zali na netu dok nije isti slucaj s drugim(buka/temp i posebno coil whine nakon odredjenog vremena). Jedno je ubaciti karticu na testu a drugo je kad radi duze vrijeme, tko hoce nek kupuje samo je glupo reci da je 270x bolji izbor samo zbog izgleda
|
Čitao sam iskustva korisnika po forumima i koliko sam uspio naći/pročitati na desetak stranica, samo je jedan napisao da mu kartica ide do 90 stupnjeva sa ventovima na 100%, dok se ostali ne žale, što smatram da je problem do njegovog primjerka kartice i da je kartica neispravna...na par foruma sam vidio da je koriste za majnanje pošto je povoljna i velika večina se slaže da je odlična kartica za tu cijenu...ako je dobra za majning, gotovo sam siguran da je dobra i za gaming...
Jedan je momak sa ovog foruma imao sličan problem ne sa jednim već sa
dva primjerka Asus R9 280x koje su se pregrijavale, dok ostalih 100 piše da je taj primjerak Asusa OK...to ne znači da trebam pisati izbjegavajte Asus...
zato kažem, stavi linkove gdje tih ¨previše¨korisnika pišu da su joj temperature tako loše i da je hladnjak nepodnošljivo bučan..uvjeriti ćeš me u suprotno i pomoći ćeš drugima u odluci koju karticu kupiti....
Evo link na youtube o kartici i dolazi sa backplateom, dok uz neke 30% skuplje kartice ne dolazi taj backplate... meni osobno kartica skroz OK izgleda, puno bolje nego crveni modeli...
KLIK
BTW. bilo koja kartica će imati više temperature nakon nekog vremena, kada se naguta prašine i ako se smjesti u nekakav shitty case bez airflowa, pa bila to Asus, Ichill, VTX, Gigabyte ili Titan od nevidije...problema sa coil whine-om imaju i ostali proizvođači, ne samo VTX, sve ovisi koliko sreće imaš i na koju naletiš...
[/QUOTE]samo je glupo reci da je 270x bolji izbor samo zbog izgleda[/QUOTE]
Zadnju rečenicu nikako ne razumijem, po čemu je 270x boji izbor od 280x?