View Single Post
Staro 08.05.2014., 21:27   #4703
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Opa ... skupila se ekipica za vilama i trulim povrćem

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nije ni Real.
U prvenstvu definitivno nije.
Citiraj:
Nije pobjedio ni jednog od vodeća 2 kluba u međusobnim susretima u prvesntvu. Od Barce 2 puta podamfao, a sa ATM-om podamfao i igrao nerješeno. Tako da ATM treba pobjediti Barcu u zadnjem kolu ili odigrati X i to je to.
A vidiš, opet, u natjecanjima na ispadanje, kada je trebao pobjediti ATM u kupu, pobijedio ga je. Kada je trebao pobjediti Barcu, pobijedio ju je.

Ima tu nešto ...

Citiraj:
Znači, predzadnje kolo, Barca i ATM pobjeđuju, a fanbojsi traže razloge neuspjeha u Illaramendiju, Morati, ozljedi Geloja, Bejla van forme, Marsu u Veneri, lošem horoskopu... sve već viđeno na raznim mjestima posljednjih 10-12 godina.
Jednostavno, igrači nisu zainteresirani za prvenstvo. Ne znam zašto, da li je to do trenera, Pereza, navijača koji stalno zavijaju La Decima ili štaveć, ali oni već dobrih mjesec dana nisu opterećeni prvenstvom tj. barem sam ja takav dojam stekao promatrajući ih kroz ovogodišnji dio sezone.

Zašto? Nemam pojma.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Što se Španjolske tiče, Real ima malo više šanse, jer i Barcelona i ATM znaju i vole kiksati protiv slabijih momčadi. Iako, Realova 2 boda iz 2 utakmice su ravna katastrofi. Neš ti protivnika, Valencia i davljenik Valladolid.
Iskreno, da Real i ima šanse, sa ovakvom igrom definitivno ne bi htio da ga osvoje, jer ga jednostavno ne zaslužuju.

A i nekako mi se čini da su oni prvenstvo otpisali/izgubili već na gostovanju kod Seville ...

Citiraj:
Autor freddie Pregled postova
Ja recimo navijam za Real ( barem u španjolskoj ) i volio bi da on bude prvak, makar prvak će bit Barcelona koja je još uvijek svemirski brod naspram ova dva kluba.

Ovo sam napisao 27.3.2014
Neće i nije.

Ovo sam napisao 08.05.2014.

Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
Real je pokazao dvije stvari sinoc:

1. bez Ronalda i Balea su smijesna ekipa
Šerlok Holmz
Citiraj:
2. puno losije igraju utakimice u kojima onima moraju dominirat sa posjedom lopte od onih gdje igraju na kontre/polukontre
I ne baš, jer su igrali upravo tako (dominacija u posjedu), pa su znali imati niz od 8 tekmi bez primljenog pogotka (pobjede naravno). Očito nisi pratio prvenstvo do pred zadnjih par tekmi, ali nema veze, sada su svi postali futbalerski skauti, menađeri i vrhunski treneri, kada je prvenstvo već pri samom kraju

Vidjeti ćemo što nam se sprema pred kraj svi natjecanja, jer je očito da nitko, ali ama baš nitko ne može predvidjeti razvoj događaja u PL-u, CL-u ili La Ligi.
dh41400 je offline