Citiraj:
Autor Rista
Kod mene na 50F5000 auto dimming je iskljucen na "movie" profilu, i "standard" kad je spojen na PC. Na ostalima ga nisam mogao iskljuciti. U praksi nije problem jer su tu i najpreciznije postavke. Odlican TV zapravo, jedina mana su kutevi gledanja kao i na svim *VA televizorima. Gamma se pod kutevima vidljivo mijenja i ono sto se vidi u trgovinama nije nekakvo mjerilo jer se najcesce radi o svijetlom, HD materijalu.
|
Evo konacno mi dosla telka (42f5000) pa da napisem par zapazanja. Citajuci po netu dosta se ljudi zali na kut gledanja dok je meni skroz ok, ocekivao sam nesto strasno kao kod starih lcd-a. Autodimming je strasno retardiran srecom mi se pali samo na standard modeu koji bas i ne koristim ali vjer se moze iskljuciti ako se podesi slika drugacije, ne znam samo zasto nisu stavili opciju za iskljucenje... Audio mi je dobar jedino sto sam razocaran je daljinski, kinezi u svom shopu prodaju ljepse i kvalitetnije. Subtitles za razliku od phillips modela koji imaju roditelji ucitava savrseno i u ok velicini
Najvise vremena sam potrosio na glupo spajanje na pc, covjek bi zamislio da u danasnje digitalno vrijeme bi trebalo samo spojit hdmi kablom i gotovo ali neeee overscan i 100 musica tipa podesim nesto u catalystu radi super, promijenim i vratim na staro i onda nece da radi...Trazeci po netu rjesenja za svoj problem vidio sam da nije problem modela nego je isto sa vecinom telki+glupi driveri
Sve u svemu super sam zadovoljan s tellkom, vrijedi 3k kn koliko sam dao za nju
@afterburner @rista hvala na komentarima