View Single Post
Staro 08.05.2014., 18:02   #775
Brain32
Premium
Moj komp

Brain32's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Smijesna? Kako kome. Nekome je smijesno i dati vise novaca za auto (npr. meni), nekome je smijesno kad netko daje vise novaca za komp, stolicu, itd.

No nitko meni nije kupio ovu stolicu. Kupio sam ju sam sebi, i znam zasto sam istu kupio. Zato sam i napomenuo da je cifra dosta visoka, jer je. I ja bi volio da kosta duplo manje, ali nazalost to nije tako.
Pa ja nisam ništa rekao tebi, ako netko zna kako je to kad popizdiš i natrpaš nekome love iz frustracije jer za normalne novce ne možeš naći ništa normalno onda sam to ja

Ali ove cijene nitko ne može obraniti iz pozicije prodavača, mislim za te pare očekujem da stolicu dizajnira skupina inžinjera sa MIT-a, da je konstrukcija od dinosaurove kosti a tapecirung od himena europskih kraljevskih obitelji.
U cijeloj toj priči pozitivno je da si bar onda prezadovoljan sa stolicom jer za te pare da nisi ako treba ja bi ti pomogao da razbijemo cijeli dućan, poj***** kaj se da i pokoljemo kaj se ne da poje*at...

@prileee, I ja sam u stolici 8-10h dnevno tak da, da jasno mi je da je čovjek reko da će dat pare pa kud puklo ali kako objasnih gore....
Brain32 je offline   Reply With Quote