Citiraj:
Autor Garro
Otkrio sam da mi je daleko zabavnije otkada sam editirao config file, nekim čudom se iza carry weighta stvorila neka nula pa sad mi u inventory stane omanji trgovački centar. 
|
Ja volim minimalizam

Nem au principu velike potrebe za nakrcavanjem, pogotovo što se oružja tiče, nađe se na svakom čošku. U dark valleyu kod bandita, kod one misije oslobađanaj Dutyevca ima gro municije i oružja, a i kasnije.
Citiraj:
Što se tiče suita, Stalker suit je savršeno dovoljan do nekih težih okršaja, riješio sam s njim Yantar, sa SEVA suitom sam došao do X laba u Concrete factoryu, sa upgradeom na 2nd generation nightvision mi ništa bolje ne treba, i tako dobar dio vremena protivnici ni ne znaju što ih je snašlo (ipak je ime igre Stalker, hehe).
|
Ako će biti ko i u orginalu posložene stvari, do NPPa se može sa stalker suitom bez problema.
Citiraj:
Od oružja... Sniper TR-301 iz onog sela u Army Warehouses mi zasada najbolje leži, a i upgrejdani G37 je isto dobar za rješavanje problema izdaleka. Groza i sačmarica su standardno dobre kada treba sprašiti jurišajućeg bloodsuckera ili čopor cucaka. Obokan je najbolji od svega što troši metke za kalaša. SVU sniperi mi imaju preveliki sway i premalo municije da bi opravdali cijenu i mjesto u inventoryu. Vintorez... ne znam, očekivao sam više od signature oružja igre.
|
Ja pak ne volim te razne sačmarice, koristim ih samo dok ne dođem do nečeg boljeg. U LA se brzo dođe do boljeg oružja, tako da sam ja rano odbacio sve što troši metke za kalaša
Shotgunicu ponekad imam za rezervu, ak ostanem bez municije za TR-301, GP37 i sl.
Vintorez niej ni meni nadjraže oružje, ali posluži svrsi tu i tamo. Jučer sam monolithovce na prijelazu iz Radara u Pripyat Outskirts potamanio bez beda s njom. problem je rate of fire, kad je frka i puno protivnika, preferiram druga oružja.