Imao sam Vengeance M65 bijele boje neko vrijeme. Mislim oko 4-5 mjeseci. Ne treba te zabrinjavati kvaliteta jer je od svih ovih skupljih miševa ovi alu corsairovi su stvarno robusni i kvalitetni. Isprobao sam hrpu miševa logi, roccat, razer itd pa mogu direkno usporediti i meni je ovaj corsair među boljima.
E sad da ti napišem što mi nije odgovaralo. Imam dosta veliku šaku pa mi je trebalo malo navike na miš i dao sam mu neko vrijeme ali ova strana gdje ti dođe mali prst mi je bila nekako preniska. Bijeli ima glossy plastiku pa se vrlo brzo zaprlja posebno ako ti se znoje ruke imalo (meni to nije igralo ulogu ali dok mi netko drugi koristi miša s takvim problemom morao sam ga malo očistiti). Glossy plastika je samo gornji dio sa strane je hrapavija plastika i imaš odličan grip.
Ova sniper tipka mi je malo neprirodno postavljena za neko brzo klikanje na nju ali nisam je skoro ni koristio pa ti ne mogu reć kako bi tebi pasala.
Softvare nije nešto posebno ali radi odlično dok naštimaš sve kako ti paše. Za sada mi ipak roccatov software ostaje najbolji po tom pitanju.
Na kraju sam ga zamjenuo za Vengeance M95 i tu je završila moja potraga za mišem na jedno duže vrijeme osim ako iziđe nešto predobro da bi bilo istinito

Za M95 nemam ni jedne riječi mane.
Da još da napomenem od svih miševa koje sam do sad isprobao ovi corsairi imaju najugodniji kotačić za korištenje.
Ako te bude još što interesiralo za dotični ili neke druge modele samo pitaj