Citiraj:
Autor Nybelung
Ništa od navedenoga ne bi kupio naslijepo. Pogledaj kako čudno izgledaju oblikom naspram tvog miša, a skupi su ko svetog Petra kajgana.
DPI slobodno ignoriraj, on nema nikakve veze sa preciznošću miša. Preko 4000 je skoro neiskoristivo na single monitor setupima, na 30" monitoru preko 2500 DPI ja ne mogu kontrolirati ni u windowsima a kamoli u igri.
Novi Logitechovi laseri nisu defektni, sve na njima radi onako kako bi trebalo. Nepreciznost na većini podloga, off-center pozicija senzora, akceleracija i loš kabel su im projektirane karakteristike. Ako ti smetaju odustani od njih, jer možeš ih 100 puta slati na reklamaciju i uvijek će ti isti doći.
G400S je najsličniji oblikom, i kvalitetom, staroj G i MX seriji. To je jedini miš kojeg se trenutno može ovako, na slijepo, preporučiti nekome tko je volio MX518 i njegove blizance.
Vidim da si stavio G5 na prodaju kao potpuno ispravan. Pa zašto ga onda mijenjaš? Ako ideš u promjenu odličnog miša samo da dobiješ veći DPI, gadno ćeš se zeznuti.
|
Ma novi mis je poklon za rodendan, a i vrijeme je da zamjenim ovaj G5....stvarno bi novi mis jer sam sve ostalo zamjenio tokom vremena, samo mis stalno vucem za sobom jer ne nalazim ok zamjenu i sad je doslo vrijeme da napokon ode.
Koliko sam skuzio, G500S bi najvise oblikom odgovarao ovome G5 rev2?
Sto se tice podloga, koristim Razer Control, odlicna podloga za moje potrebe.
Hmmm...sta ne valja s kablom na G500S? Sada gledam i vidim da je opleten kao moj na G5 i na izgled se cini ok.
G500S je jeftin mis, cca 450 kn u ADM-u pa bi isao bolje na njega nego na G400S (ako vec uzimam tu seriju).
Ili bi mozda bilo najbolje cekati
G502 Proteus Core?
Gadno je ovako na slijepo kupovati glodavca, ali sta je tu je....nemam drugog izbora, a opet ne pada mi na pamet putovati pun kufer km samo da isprobam mis (to mi je cca 200 kn+ trosak i ne dolazi u obzir).
Zao mi je sto nitko na temi nema
Corsair Vengeance® M65, cini mi se odlican mis, cijenom stvarno pristupacan, ali nisam nikada imao Corsair periferiju pa ne znam kakva im je plastika, grip itd.
Sto se tice Razera, tu sam veliki skeptipk radi losih iskustva s njihovim tipkovnicama, ali za miseve ne mogu nista reci posto ih nisam koristio.
@ sinke.ZG
Nemoj me krivo shvatit, to je samo moje misljenje za taj Sharkoon i onda bi radije ostao na G5 rev2 koji je meni osobno daleko bolji mis od Sharkoona.