View Single Post
Staro 12.08.2005., 10:26   #78
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by Emissary
Samo kako ću ja skupit 15 ljudi kad u ulici ima maksimalno 10 kompjutera, a ja sam potrošim neta ko njih 9 ostalih.
MIslim da ti gtrebas samo skupit kao tih 15 potpisa da oni kao skontaju da tamo opreme centralu itd, al koliko ja znam nemorate svih 15 potpisat ugovore, tak da mos prijavit i baku i dedu...

Citiraj:
Originally posted by Red Worm
Dolazili bi oni i sad da su slaba firma i da imaj jaku konkurenciju. A ovako ih boli ona stvar.

Mislim da je ovo bezobrazluk i zakidanje kupaca. Jer u ugovoru jasno stoji da se ceka 30 dana od potpisanja ugovora za MAX.

Cekajte, ako su i sami znali da ce biti navala za MAX mogli su u ugovor stavit cekanje od 90 dana, zar ne. Ne, ali, kuzite svi bi onda poletili na ADSL od Iskona.

Ma banda....

To ti nema veze T-com ugraduje i za iskon i za sebe i isti princip imaju nista ranije nebi dobio s Iskonom a ak se nesto zakomplicira oko usera isl (desilo se momo frendu) onda si najebo.

Sto se tice tih 30 dana malo smo ja i ekipa koja je dugo cekala proucavali i zvali uglavnom p+ravno je stvar sljedeca: da t-com ce izvrsit ugradnju u roku tih 30 dana ali ako se ispune tehničke mogućnosti , to stoji u opcim uvjetima.