View Single Post
Staro 07.05.2014., 14:04   #7304
goodye
Registered User

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Nemoj se ljutit ali apeliraš na člana da iznese informacije i spoznaje o nekom uređaju, a u sljedečoj rečenici kažeš da ti nemaš namjeru iznositi svoja iskustva sa uređajima koje si kupovao??
Jesi ikad cuo za sarkazam

Nikako se odluciti za kupovinu, sve mi se nesto neda.
Vec godinu dana nosam Huawei g300 i sto se mene tice ja sam prezadovoljan mobitelom. Kameru slabo koristim, jer je nekako spora, ali ako slikam nesto mirno slike ispadnu ok. Baterija sa wifi i 3g cijelo vrijeme ukljucenim moze 2 dana izdrzati, iako imam naviku puniti mobitel svaku vecer. Mobitel ne skripi ni nakon godinu dana. Jedina stvar koja me smeta je nedostatak rama, sto se itekako osjeti. jednostavno 512 je malo.

Sada bih prodao ovaj mobitel, a uzeo bih nesto takoder kinesko.
Kada vec uzimam, uzeo bih 5", 1 gb rama i 2 sim kartice. Kamera nije bitna, gps bi dobro dosao, ali nije presudan. Nesto sam zapeo za Elephone P7 mini, iz razloga sto mi se ne daje puno love.

Jos jedan osvrt, bratu sam uzeo "slavni" Cubot GT99, od svega na netu on je cini se jos dobro prosao , mikrofon mu je malo tih, ono slabo ga cujem kada pricam s njim, gps nije ni probao (morat cu ja uzeti pa probati), i gavni problem mu je kamera, uglavnom ne radi mu zadnja kamera, radila je odlicno na pocetku, onda odjednom prestala, nakon par restartiranja radila opet i u zadnje vrijeme nista, prednja radi normalno.

Zadnje izmijenjeno od: goodye. 07.05.2014. u 14:58. Razlog: Hvala kolega, da mislio sam na P7, greska u koracima :)
goodye je offline