Citiraj:
Autor blava
Necu u merc suitu ici kroz Rostok i na bloodsuckere kao ni u okrsaje sa vojskom,jednostavno prebrzo poginem.
Uskoro krecem u Dark Valley tako da mi treba nesto malo bolje.
Prodao bi taj Strelokov stalker suit i uzeo isti stalker suit samo da mogu nadogradivati i popravljati.
|
Ma brineš brigu bez potrebe, ja sam to sve odradio sa Strelokovim suitom. Čak sam, aksd sam dobio sevu, slučajno skinuo suit, imao dv asuita u ruksaku a hodao okolo u đemperu i prošao tako jednu misiju dok nisam skužio da mi radijacija radi preveliki damage
Citiraj:
E,sada jedino da kad se budem vracao odem pogledati u 101 rads bar jel ima barmen sta prodati.
|
Ima i kod barmena i kod Sidorovicha tri četiri suita.
Citiraj:
Jesi li ti pristupio Dutyju ili ?
Ja sam dosao do onog njihovog glavnog i on je trazio kao 10000 RU za pristup i ja tad nisam imao i rekao kao spusta na 5000 RU ako odnesem te stvari Dutyju u Rostoku.
|
To je očito neki side mission, nisam im pristupio i uopće se ne sjećam da mi je ta misija nuđena. odradio sma za njih par stavri koje idu iz glavnu radnju (dokumenti za petrenka, skidanje helića, odlazak u novi bar...)
Do koje si glavne misije došao?
Citiraj:
Btw.ostaviti Akm74 nadograden ili prodati i ostaviti si Vintoreza ?
Imam oboje,a problem oboje tegliti,nekako mi Vintorez bolje odgovara za nadolazece zbog silencera,malo veceg damagea jedino municija problem...
|
Za bloodsuckere i živinu je bolje nešto s dobrim rate of fire, znači bolje akm74, ili još bolje ako imaš, gp37, trs301 ili sgi-5k.
Vintorez je super za dvonožne protivnike, sam moraš biti brz i precizan