Citiraj:
Autor dadosbcro
@Sam Fischer
možda će te zanimati ovako nešto - KLIK ...ušarafiš u zid ispod TeVe-a i posložiš kablove u kanalicu, ljepše će izgledati nego kablovi što vjese...nije skupa investicija, pola sata posla i ići će fino uz reciever 
|
Ako razmišlja o kanalici za tolike novce ,
meni bi tu bilo ljepše vidjeti
ovakvu bez tvrdih rubova...
Citiraj:
Autor Sam Fischer
Ovo nije loša ideja, podići ga malo pa poslušati. Budem vidio 
|
To što si naveo da želiš možeš dobiti samo s drugim centralnim tako da se ne nadaš previše. Na drugu stranu , malo drugačiji smještaj bi definivno bio korak naprijed a ne košta ništa. Pošto se ne radi o večem sentru ne vjerujem da bi ikom estetski smetao a ako s varam , valjda ima dovoljno kabela da se isti klizne nazad/naprijed po potrebi.
Citiraj:
Autor Sam Fischer
Kauč je praktički do samog stražnjeg zida, tako da taj položaj missiona iza nikako nije idealan...
Ako je baš neki vrhunski film, nije problem pogurat kauč metar naprijed 
|
Moj je na metar od stražnjeg pa stražnji nemaju idealan smještaj , tako da s ovim tipom zvučnika koje imaš i tim smještajem, to ti je daleko od idealnog.... Ako nema plana za promjenu zvučnika ja bi iste spustio na nužu visinu sastrane kauča te ih usmjerio dolje/unutra.
Citiraj:
Autor sodom
napominjem samo zato jer HT tema "umire" a sve se uredno gura pod Hi-Fi...
|
Možda se ljudi boje tu piskarat jer je kao tema za slikice .A možda se ljudi nemaju s čim kurčit. A možda je neke sram onog što imaju. A možda neki nemaju fotič . A možda neki žele obrisat prašinu s drajvera za koju fotku. A možda neki imaju tucet subwufera pa ne žele ispast frikovi.
Citiraj:
Autor sodom
treba znat sa određenim budžetom sklepat nešto dobro...tu se iskazuje talent 
|
Da te pitam....znaš li nekog tko smatra da je nešto loše sklepao bez obzira na cjenovni razred / znaš li nekog tko smatra da je platio previše za ono što je dobio ?
Citiraj:
Autor syss
|
Imaš pa neznaš što bi?
Pogledaj
ovo.