View Single Post
Staro 06.05.2014., 23:47   #1036
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Svaki puta kada restartam OS, moram se uvijek iznova prijaviti u Chrome sto lagano iritira.
Guglao sam taj "Sign in again.." problem, ali nista korisno i nista nije pomoglo.
Na npr. Comodo Dragonu stvar radi bez greske, ali na Chrome-u mi ne radi kako treba zadnjih cca mj. dana.

Ovi sto spominju Operu, hvala lijepo, ali opet cu je pokusati upogonit kada omoguce jednu osnovnu stvar, a to su bookmarski koji tamo stoje vec neko vrijeme, a nisu u pogonu.
Sramota da mogu dopustiti da im na browseru ne radi tako osnovna stvar kao sto su bookmarksi i da za to moram koristiti neku ultralosu ekstenziju "Bookmarks Manager" (stvarno je losa i nema neke osnovne funkcije bookmarks managera koje ima svaki "normalan" browser).
Da se krivo ne shvati, volim Operu, ali sada su je stvarno zeznili i to malo zesce.

Probao sam novi Firefox, svida mi se izgled, ali je browser puno sporiji u odnosu na Chrome, a to mi dosta znaci jer mi browser starta s dvadeset i dva taba + oni koje otvorim u novom prozoru i koje koristim za svakodnevno surfanje.
Chrome u tome slucaju radi bez greske dok mi Firefox pola stranica ne otvori ili ne otvori kako treba.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote