Citiraj:
Autor sinisa1989
Pa slobodno ti napiši dojmove. Kvaliteta izrade? Ekran? Baterija? Kamera? Zvuk?
|
Iskreno, ništa posebno.
Izrada je kvalitetna, tu nema pogovora. Smeta što je ledica i dalje minijaturna(unutar zvučnika).
Dimenzije, definitivno prevelik. Da su maknuli ovaj gril gdje je HTC logo bio bi puno bolji. Ovako imaš preoogroman uređaj.
Software, ovako na prvu je ispeglan. Nisam neke bugove uočio, ima noviteta. Za sada ne mogu baš nešto puno više o softwareu.
Kao i kod svakog uređaja smeta me lcd density. Veliko je sve, doduše, nije kao na prethodniku, mrvicu je manje, no root bi radio samo da smanjim density.
Ekran je standardne HTC kvalitete.
Kamera je meni za osobne svrhe dobra. Nisam prezahtjevan na tom polju kad su mobovi u pitanju pa mi je dobra.
Zvučnici su odlični. To je i očekivano. Glasni su jako, zvuk ne gubi na kvaliteti prilikom pojačavanja glasnoće.
Imam i onaj dot cover i mogu reći da je totalno sranje taj cover. Po izgledu i ostalom je dobar i zanimljiv koncept, no funkcionalnost je užasna. Kad je taj cover na mobu, mob se ne može koristit jednom rukom. Cover se sam zatvara ako se ne drži, a kad ga preklopite onda je skroz nezgrapno držati mobitel.
Mob je zanimljiv, ali nije mi ništa special. Možda postane nakon kojeg dana, ali ovako na prvu nije me se dojmio tako jako.