Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 06.05.2014., 22:29   #30027
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Joj daj amdejac i njegov trovač,to ti je kod trga francuske,u prosjeku od 1998. radi 6 mj u godini,JEDINI je ugostiteljski obrt u gradu koji je bio zatvoren od SVIH postojećih i demokratski donesenih inspekcija. Daje 50% šanse za preživljavanje nakon čevapa samo onima koji dolaze pred jutro vikendom i u krvi imaju >= alkohola s kojim dezifinciraš više vrsti stafilokoka. Zapitaj se zaš je nadimak TROVAČ. Uglavnom pečenjara u Alan Ford stilu. Preporučljivo doći nakon izlaska al samo ak neznaš kako se zoveš...
Potvrđujem.

Tamo sam bio makar 20ak puta i svaki put su mi čevosi bili prva lika bikaz zemlja-zrak

Ali se da naći tamo čudnih spodoba i dobro se nasmijati. Redovito tamo hodočastimo kad idemo iz grada ili do romaje ako smo u kvartu.

Žgaravica i prdekana su postojani ujutro. Bez obzira na količinu prožvakanog alkohola.

Standardno ko gospodin pojedeš veliku porciju čevosa, a pošto to nije dosta odmah na pola prve naručiš i drugu.

Nego BRAĆO MILA, gdje ima za kupiti poštenog jegera? Prije ga se dalo naći po privatnim mesnicama na trešnjevačkom placu ali sada je to fakat žalosno na kaj to liči. Ni boje, ni mirisa, ni okusa to NEŠTO nema. Užas.
Hamm je offline   Reply With Quote