View Single Post
Staro 06.05.2014., 19:44   #7272
brisani
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Vrhunski mobiteli sa 4 jezgrenim procesorom, gorila glas ips ekranom, uz to visoka rezolucija sa fotoaparatom od 13 mp., sa bljeskalicom za 1000 - 1300 kuna, i da je bez " kvake ". Teško ! Ljudi svakom trgovcu je cilj da šta bolje zaradi na nama, pa tako i Kineskom hahaha....

Inače imam Prestigio 4040, i mislio sam kupit nekog boljeg kineza, ali nakon što sam neko vrijeme pratio ovu temu, i još neke druge ostao sam na 4040.

Ovaj xiaomi mi3 mi se čini neloš, ali i košta . Čekam da stigne Dakele Small Cola, pa da vidimo i to čudo, pa se možda i odlučim.

Ili da čekam Ubuntu phone, možda to bude nešto ??? - nije off topic, i to rade kinezi hahaha....

U svakom slučaju ne treba žurit, sve je više toga, po sve povoljnijoj cijeni, a istraživanja su ionako pokazala, da prosiječnom Europljanu mobitel dosadi za cca 1- 2 mjeseca. Pa onda je bolje ovako ka ja pratit, i na kraju bit sretan šta nisam "uboja".

Naravno žao mi je onih koji su prevareni, i mislim da moraju vikat, a ne šutit (garancija je garancija i mora se ispoštovat, u protivnom trgovine koje ih ne poštuju treba zaobilazit u širokom luku)

Ima li ko više ovaj Dakele (u wcdma verziji), da ga izrešetamo pitanjima?
brisani je offline