View Single Post
Staro 06.05.2014., 18:42   #7266
kosjenko2
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Ako ja dobro vidim Ag008 brani INEWv3 iako se njegov pokvario.. isto tako po njegovoj recenziji ispada je mobitel pao sa neba.. slično je bilo sa cubot gt99, a vjerojatno će i sa ovim novim X6..
Isto tako ne mogu ne primjetit da su ti svi mobiteli relativno nepoznati i rađeni u relativno velikim serijama, prodavači dobijaju dobru maržu.. Dok je kod ZTE v967s cila recenzija bila odlična da bi na kraju napisao da ne valja ništa zbog izrazito loše kamere(kod inew ispadne ekran sam od sebe, al nema veze lol)
"poslao mail banggoodu, rekli ok, šalji nam ga, poslao i za mjesec dana dobio novi" da to nije zato što ih reklamiraš, vjerojatno i radiš za njih? ma ne bi to bilo..
Znam kako je mene banggood vozao 15-ak dana, tek pod prijetnjom paypala su odgovorili smisleno.. al očito je do mene..
Isto tako kad dotičnog netko argumentirano posere, nema odgovora od njega nego napiše jeste vidjeli novi mobitel neki skroz random(viđeno više puta na forum hru)..
Ne pišem ovo jer imam nešto osobno protiv AG008(štoviše imao je stvarno kvalitetnih savjeta), ali ljudi koji nisu popratili cijelu temu ili samo odu na njegov blog, dobiju jako iskrivljen dojam o mobiteli koje ag008 posjeduje..
ps. mislim da bi bio neloš političar.
kosjenko2 je offline