@vorda22 da brinem o inzulinu,mislim mene vise nego glikemijski indeks jer koliko znam cim je glikogen pun,a pojedes nesto od cega skoci inzulin tipa slatko blokira potrosnju masnih stanica i sve sprema u masne naslage.
Mislim ne brine me bas toliko,pojedem kako kada nesto slatko kao sto sam spomenio jer bolje ufittati tako neki junk nego jednostavno poluditi nakon par dana clean fooda i nazderati se tone junka i biti u suficitu 3000 kcal
Jep,brojanje kalorija je pain in the ass,slazem se,i ja poludujem kad vazem sve,ali daje rezultate i zasto ne.
I da slazem se i za zadnje vezano za clean food vs IIFYM,ne treba ici u krajnosti osim ako se ne pripremamo za binu,sa normalnom prehranom i kcal deficitom rekao bi da se da spustiti do 10 % bodyfata sto je odlican izgled/beach look.
E sad single digit bf,druga prica.
Jabuku sam spomenuo zato sto sam mislio da ce se ici opet u krajnosti i savjetovati planovi prehrane koji znam da netko kao pocetnik nece moci odrzati i jednostavno ce puknuti.
Citajuci fruktoza nije toliko losa,definitivno je bolja nego rafinirani seceri sto se tice utjecaja na raznoraze metabolicke procese u organizmu.
@Papcic ni kruh ne valja,to je valjda najveca glupost sto sam procitao,ni integralni ni razeni wtf netko ga pitao kao to je ljudski proizvod,nije iz prirode i nema sta traziti u prehrani,a lik tjedan dana prije ljudima savjetuje za brzi gablec psenicna tortilja sa purecom salamom
@vorda22 - 4x teretana - 20min cca LI kardio poslije toga,2 puta tjedno HIIT trening i 2 puta jogging od 30 minuta,can I pass ?