mislim da nemozes nikako uposilti generale,u Medievalu si mogao zeniti kceri za neke velike generale pa je i to davalo neke bonuse, kolko ja znam do cina generala dolazis da u bitci u kojoj tvoja vojska nema generala(ima jedinicu koja ima cin zapovijednika, ali nije general)totalno slomi neprijatelja s tim da je to velika zasluga zapovijednika, npr, ako je zapovijednik u oderdu sa oko 100konjanika onda se s njima probijas kroz bokove laksih neprijateljskih ceta i ubijas ih sve u bijegu i onda ti se poslje bitke da da odlucis hoćeš li zapovijedniku dati cin generala,i jos je jedana nacin da ih dobijas kad ti sinovi postanu pjunoljetni.
Jedina stvar koju ja u Rome-u nikad nisam uspio skuzit kako tocno osigurat pozitivne prihode,znam za trgovinu i farme i sve ali to svejedno skoro nikad nije dosta,postavim i dobrog Guvernera al svejedno Tax-e morju na low jer je inace pobuna, pogotovo na novo osvojenim podrucjima i onda ostanem bez love a vojska mi se destkuje iza zidina koje nemrem popravit, a pobune konstantno izbijaju...

sijecam se da je u Medievalu bilo-kad se napravi sustav farmi odma pise za kolko ce se prihodi povecat, a ovdje toga nema...
Za imperial Glory sam i ja cuo i vidio screenshotove.svida mi se kaj su i brodovi ukljuceni i kaj mozes vojnike i po kucama na mapi sakrivat, al kakva je ui praksi ak je ko igrao?
Wah kak sam se raspisao

,jel mozda postoji neki mod ili patch da se moze u LANu igrat u potpunosti, a ne da se mogu samo one povijesne bitke?
Ali inace

to je i meni mislim najbolja strategija,samo velika steta ak se nikako nemoze posten Multyplayer slozit