View Single Post
Staro 06.05.2014., 00:31   #1026
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Tak i radim, otprilike. Mislim, jebiga, radno vrijeme mi je od 7-15 i onda na poslu za gablec jedem doslovno kaj stignem, a to je najčešće nekaj iz pekare, kaj znam da nije najpametnije. -.- Al sad po toplijem vremenu se šaltam na muesli i takve stvari, što je ipak malo zdravije, kolko tolko. Popodne dok dođem s posla ručam kaj je već baka skuhala taj dan, eventualno ak mi to ne paše si napravim nekaj drugo. I kaj, oko 6-7 navečer dok odradim vježbanje nisam ni tolko glavna nakon toga, al moram pojest nekaj jer inače ogladnim u 10-11. -.- I onda navečer nemam pojma kaj bih jela, pa zato pitam za te proteine, jel.

I btw, vi koji jedete, a ne debljate se, jebite se. Ja jedem ko ptičica, a sve se primi na mene. S druge strane, moja sestra ždere po cijele dane, a ni gram joj se ne primi. -.- Al zato ja nemam celulita barem, a ona ima. HA!
Bez brige doci ce i to njih kad dodu u neke godine a onda ce to debelo platit ak budu tak brijali, na mene se ne prima i sl... Ja kad zavrsim sa svojim treningom ni nemam vise zelje, nekad ni snage da jedem.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 06.05.2014. u 00:38.
MAGARAC je offline   Reply With Quote