Pozdrav svima

Evo da i ja podjelim svoja iskustva s Linksom.
Dakle 2010 godine dolazim u dućan u Zagrebu i slozim konfu za otprilike 11000 kn.Sve je bilo super,ekipa ljubazna,ostavim im komp da ga sastave jer je bilo receno ako nesto nece radit u slucaju da sam ga ja slozio da bi mogao izgubit garanciju,pristao sam na to da ga sloze posto sam jos bio relativno nov u tome i cinili su mi se ok.Nakon nepune pola godine na kompu nije radilo citac ,a zbog njihovih garancijskih naljepnica sam morao svaki put nosit komp u servis.Komp je bio u doticnom ducanu oko tjedan-dva (samo zbog ciscenja od prasine).Nakon sto sam komp donio doma,kuciste potrgano,plexi na bocnoj stranici okrhnut,vidi se da su "mesari" rukovali s tim.Dva do tri puta nakon toga sam nadogradivo komp i svaki put sam ga nosio u servis,na svakom servisu drustvo u servisu je potrgalo nesto na kompu,mjenjali su mi cak kuciste jer je njihov kolega ispred mene pustio komp iz ruku i potrgo kotacice na dnu kucista.Puko sam kad mi je covjek u servisu rekao da nezna stavit ventilatore na kuciste,tad mi je sve bilo jasno da nemaju nikakvog znanja i da su nesposobni.Zbog svih prijasnjih dogadaja dogovorim s ekipom u servisu da skinem garancijske naljepnice i da sam slazem sto budem trebao.Kad sam nakon toga otvorio komp tek sam vidio kakav su MASAKAR napravili unutra,potrgane kopce na utorima za graficke kartice,savijen lim na kucistu koji sluzi za pricvrstit kablove,zagrebana kuciste na 50 mjesta itd.Uz sve to proc i grafa su se bolesno grijali pri normalnom radu kompa,pa sam i to morao reklamirat,zatim sam im iskesirao 3200 kn za xfx 7970 kojoj je nakon 10 mjeseci krepao ventilator,reko nema veze kupim novu grafu 3500 kn r9290 ono top grafa,smece se grije...Jednostavno nisam vise znao sta da radim s tim kompom,jer je bilo ocito da su nesto ostetili ,a nisam mogao otkrit uzrok problema...u njihovom ducanu sam ostavio preko 20000 kn samo za svoj komp..Na kraju svega komp sam prodao za kikiriki i bio sretan da nemam vise posla s tim ducanom.Doslovno svaka stvar koju sam kupio u tom ducanu osim mikrofona za 19 kn je krepala nakon nekog vremena.Užasno lošu robu imaju ,a i brutalne su velike cijene.Ekipa koja radi u prodaji je stvarno ok,ali ekipa iz MESNICE (servisa) je hrpa neskolovanih ljudi koji rade posao o kojem neznaju sastavit dvije recenice.Da ne pricam da za svaku reklamaciju moras cekat minimalno 3 tjedna da ti se jave i jos tolko da ti kazu da ti je komp ili neki dio neispravan...KATASTROFA.Iskreno mogao bi napisati enciklopediju o Linksu i jos puno stvari vezano za ducan.
Vjerujem da je velika vecina ljudi imala takoder slicna iskustva kao i ja i isto tako mogu reci da od mene taj ducan nece vise zaraditi niti lipu.
Eto to je to ukratko,moj vam je savjet da zaobidjete njihov ducan,da si ustedite novac,vrijeme,benzin i jedno 10 godina zivota.