Jos malo o S4 mini.
Ekran nije bas u elementu pri jakom suncu. Kamera je u prostorijama pa cak i sa dobrom rasvjetom poprilicno losa, za razliku od vanjskih fotki gdje je prva liga za mob. Isto je i sa videom. Malo sam usporedival sa 5s i jednostavno je 5s za 3 koplja ili vise bolji kad se slika nutra. 5s ekran bolje prikazuje bijelu boju a ostalo je dosta blizu cak ni visa rezolucija ne radi velku razliku.
Zvuk i zvucnik su mu jaca strana kao i kvaliteta poziva i tu nemam nikakvih zamjerki. Zvucnik nije nest posebno glasan ali je zvuk cist i vise nego dovoljan za gledanje nekog filma ili sl..
Najveci problem tog mobitela je Samsung i njihove predinstalirane aplikacije i tezak OS koji bezobrazno zdere RAM. Bz pardona se napuni i preko 90% i treba stedit sa aplikacijama ak se hoce dobit maksimalne performanse i glatkoca. Osim kaj zdere ram, zdere i prostor tak da je ostalo samo oko 5gb za aplikacije a ne moze se sve prebacit na SD karticu i eto problema. Mozda je tak i bolje jer ne ostavlja puno prostora za pretrpavanje svim i svacime.
Tri pol sata igranja skoro isprazni bateriju, danas je izdrzala od pol 7 do pol 6 ali sam odgledal epizodu Games of Thrones, oko sat vremena igranja i jako puno fotki i videa te GPS aplikacija. Jos je to nerazradeno ali nije lose pod opterecenjem.
Zadovoljan sam sa mobitelom, prije sam imal teske drlje pa mi je ovo avion po svemu ali malo kritike nije na odmet..
Drndav video HZ 2044 ali dovoljno dobar da se vidi kak je video gladak i solidan kad je snimano vani po svijetlu. Opcija za rezanje videa je skoro beskorisna jer od dosta glatkog vida napravi jako trzav isjecak. Filtera i efeketa na kameri ima poprilicno i fora su za zezat se sa fotkama..