View Single Post
Staro 05.05.2014., 23:14   #2602
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor partwish Pregled postova
Ja sam pričao s kolegom, ne s tobom i komentirao sam laptop koji je on stavio... Taj laptop ima GT720. Ti si poslije uletio i sa svojim laptopom. Na kraju krajeva, ja sam rekao da bi radje manje od 8GB RAMa, ti si me popljuvao i stavio laptop koji ima manje od 8GB RAMa. Naslov je laptop do 4000kn, ti si stavio preko 4000kn... sad već stvarno mislim da me trolaš.
1. Niko te nije popljuvao (pojasni mi gdje je u mom postu pljuvanje ?) nego sam trazio objasnjenje tvoje teorije da je 8GB Rama puno za multimedia laptop.

2. Sad se stvarno pitam kome treba OCNI pregled, tebi ili meni ? - njegovo pitanje je "oko 4000kn" a ne 4000 tocno (pogledaj prvi post od covjeka pa procitja pazljivo sta pise - nigdje nije tocno specificirao da mora biti 4000 kn i ni lipe vise/manje a 4299 nije ni 10% iznad toga budjeta a ko sto mozes i sam vidjeti kansnije je sam pitao za laptop od 4500 kn stoga definitivno preporuk aza 4299 drzi vodu.)

3. Jesi mozda primjetio da sve u svemu od kad je covjek postavio pitanje do sad (i jos uvijek) ti nisi preporucio NISTA nego trolas i pljujes tudje preporuke ?

4. Ajd smiri zive i preporuci nekog tvog favorite umjesto pljuvacine po tudjim preporukama.

5. U mojoj preporuci nit je slab procesor niti je slaba grafa niti ima "previse" RAMa (BTW RAM ai procesorske snage nikad nemoze biti previse ), znaci taman od svega neki balans i to sto sam ja preporucio laptop od 6GB nema nikakve veze sa tvojom teorijom o "previe RAMa" za multimediju niti sam ja reko da bas mora imati 8GB (samo sam se cudio tvojoj teoriji da je to "previse"). Ja sam preporucio nesto u tom budzetu sto sam i sam isprobao i mogu reci da radi savim dobro za tu lovu a sto se mene tice meni je i moj laptop sa 16GB Rama (i5 ali IB i sada vec dvije godine star) preslab za multimediju koju ja radim tako da multimedija je sirok pojam....