Citiraj:
Autor partwish
Ja sam pričao s kolegom, ne s tobom i komentirao sam laptop koji je on stavio... Taj laptop ima GT720. Ti si poslije uletio i sa svojim laptopom. Na kraju krajeva, ja sam rekao da bi radje manje od 8GB RAMa, ti si me popljuvao i stavio laptop koji ima manje od 8GB RAMa. Naslov je laptop do 4000kn, ti si stavio preko 4000kn... sad već stvarno mislim da me trolaš.
|
1. Niko te nije popljuvao (pojasni mi gdje je u mom postu pljuvanje ?) nego sam trazio objasnjenje tvoje teorije da je 8GB Rama puno za multimedia laptop.
2. Sad se stvarno pitam kome treba OCNI pregled, tebi ili meni ? - njegovo pitanje je "
oko 4000kn" a ne 4000 tocno (pogledaj prvi post od covjeka pa procitja pazljivo sta pise - nigdje nije tocno specificirao da mora biti 4000 kn i ni lipe vise/manje a 4299 nije ni 10% iznad toga budjeta a ko sto mozes i sam vidjeti kansnije je sam pitao za laptop od 4500 kn stoga definitivno preporuk aza 4299 drzi vodu.)
3. Jesi mozda primjetio da sve u svemu od kad je covjek postavio pitanje do sad (i jos uvijek) ti nisi preporucio NISTA nego trolas i pljujes tudje preporuke ?
4. Ajd smiri zive i preporuci nekog tvog favorite umjesto pljuvacine po tudjim preporukama.
5. U mojoj preporuci nit je slab procesor niti je slaba grafa niti ima "previse" RAMa (BTW RAM ai procesorske snage nikad nemoze biti previse

), znaci taman od svega neki balans i to sto sam ja preporucio laptop od 6GB nema nikakve veze sa tvojom teorijom o "previe RAMa" za multimediju niti sam ja reko da bas mora imati 8GB (samo sam se cudio tvojoj teoriji da je to "previse"). Ja sam preporucio nesto u tom budzetu sto sam i sam isprobao i mogu reci da radi savim dobro za tu lovu a sto se mene tice meni je i moj laptop sa 16GB Rama (i5 ali IB i sada vec dvije godine star) preslab za multimediju koju ja radim tako da multimedija je sirok pojam....