View Single Post
Staro 05.05.2014., 23:00   #3382
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
Ne zblokiraju ti oni ništa...samo ti sruše brzinu na 2Mbps ili tako nešto...dakle opet možeš skidati s kojih 250kBps do mile volje Tako da flat fakat i je flat...samo nije flat s punom brzinom nego nakon određenog limita je smanjena
Bilo bi dobro kad bi to njihovo ogranicenje brzine radilo tako sto u praksi nije istina. Imam osnovnu brzinu (6mbit) i nakon 120 gb mi smanje na 768kb. I to bi bilo tako strasno da to radi ok nego ping skace sa 100 na 1000, stranica se nekad ucita nekad nece, doslovno sve u banani.
Da bih presao na veci paket traze me da moram uzeti ovaj "super internet" jer osnovni vise ne postoji pa tek onda nadograditi s turbom+ moram potpisati novi ugovor (?).

Necu iz principa s takvim ljudima poslovati jer ja sa svojih 6mbit i 120gb "ugrozavam mrezu" ali ako platim vecu brzinu onda ne ugrozavam mrezu s tom vecom brzinom i xxxxx prometa.

I neke druge drzave imaju fair use na kabelskom internetu ali to je vecinom 40-50% od teoretski moguceg max prometa s tom brzinom dok kod ovih bezobraznih lihvara mozes u 2 dana preci limit...

Ostarit cu dok amis dodje u moju ulicu...
The_Void je offline   Reply With Quote