Koliko tenzija nepotrebnih
Polemika jer je dotični prvo otvorio svoju temu s naslovom "laptop OKO 4k kn" iako ima postojećih upravo za takve upite, nakon toga postavlja upite u oba dvije teme, spama nepotrebno.
A sad konačno napiši imaš li ikakve posebne zahtjeve oko laptopa tipa bitna mi je veličina ekrana, jamstvo, hdd, proc, grafika itd.
Saznali smo da će laptop biti za office/multimedia i povremeno igranje, koje si naveo kroz jedva 10 svojih postova umjesto sve u jednom.
Znači gledaj laptope s 8750/740m, 4/6gb rama, hdd koji već hoćeš, isto tako obrati pozornost na jamstvo (neki modeli imaju 1/2/3g) + uvijek imaš opciju nadoplate dodatnog jamstva. U tom cjenovnom rangu 4.2k +/- imaš nekolicinu modela koje si pretpostavljam i sam našao te nemoj za svaki pitat jel dobar i koja su nam mišljenja.
Lewis ti je preporučio solidan laptop sa ujednačenim komponentama i pristupačnom cijenom (cijenom oko koje se i sam vrtiš i raspolažeš).
Ima par Asusa X75 sa sličnim kombinacijama pa si ujedno i njih pogledaj i uzmi što ti najviše odgovara.