Citiraj:
Autor TheEmpress
Ajde da vas pitam tu, trebam savjet. Znači nije sad da radim ne znam kakav trening ili teretanu, not for me.  Inače ne jedem puno i ne jedem pretjerano nezdravo, al se slabo krećem pa sam se eto pokrenula i u kojih mjesec dana ošle jedno 2kg i malo sala. Polako, al meni se ne žuri.  Trebam savjet u vezi proteina, jel to samo za nabijanje mišića ili ih mogu koristit kao recimo zamjenu za obrok nakon vježbanja, tipa kao shake neki ili tak nekaj? Preporučili su mi konoplju i psyllium u prahu i jabučna vlakna ili koji već vrag.
|
Whey ti nikakav specijalni prah nego samo izvor proteina. Jedina prednost mu je cijena i jednostavnost u pripremanju. Na dijeti ti ne bih preporucio da ga koristis osim ako ne volis meso, racnaj da ti je jedna mjerica wheya kao 100 gr piletine i uz to sebi jos mozes napraviti povrce+salatu, ne trebam ti reci koje ce te duze drzati sitom. Izbjegavaj kalorije iz tecnosti na dijeti.
p.s. Nema potrebe da kupujes psylium ili jabucna vlakna jer ces ih unijeti iz povrca koje bi trebala imati u izobilji na defki. Konopljin protein ti je preporucio netko neuk ili samo zeli zaraditi na tebi