Citiraj:
Autor Drug Brko
Riješio sam sve u Cordonu, i ključ od Wolfa sam našao i sve. Sad samo da uklonim faking darkness  Foxa treba pratiti u stopu i onda ne nestane.
xGAME, kako da resetiram postavke? Što god stisnem, isti mi je klinac. Kad mičem brightness slidere, samo mi treperi ekran i svjetlina je ista.
Jebote, 6 godina su drkali po tome i da nisu osnovne postavke mogli srediti...
edit: ma serem se i na mod i na dezovejva... dobro da im nisam niš donirao. Ponovno sam re-applyjao patch i sve ispočetka i nula bodova. Brightness i dalje isti...
|
Ja Brko riješio grafiku, ali s time da sam sam radio folder texture (za sad je velik 5.80 GB). Dio možeš riješiti i promjenama u user.ltx promjenama na r2 (kao što je xGame napisao). Što se tiče skokova, čučanja i dr. možeš u actor.ltx mijenjati koeficijente (npr. jump_speed = 8.0). Jedino mi je čudno njihovo rješavanje problema. Problem Options LA (dosta zanimljivih stvari - nešto slično Options MODA od SGM) rješili jednostavno tako da su napravili da se uopće ne pojavljuju u Meniju. Meni to izgleda kao: dođe čovjek doktoru jer ga jako boli noga, a on da se ne muči traženjem uzroka, jednostavno je cijelu odreže. Nadam se da im to neće priječi u naviku.