View Single Post
Staro 05.05.2014., 21:47   #1015
Ladytron25
Glazba, auti, itd :D

Ladytron25's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
dada kako kolege kazu whey ti je dovoljan, iako neznam, može to zamjenit obrok al nije to to,barem meni a sad što se opcenito prehrane tiče ako želiš smršat par savjeta
Smanji ugljikohidrate pogotovo one sa visokim GI(proizvodi od brašna, tjestenina i sl.) i pazi sad možda ti malo nevjerojatno, al izbjegaji i voće navečer, ujutro obavezno(jer sadrži puno bitnih vitamina i sl.), al navečer izbjegavat, radije ako si gladna pojedi mrkvu, celer, krastavac ili neko drugo povrće. Naravno ni u ludilu izbacit skroz ugljikohidrate jer su oni opet glavni izvor energije tijelu.

Kako kolege kažu, mršanje=kalorijski deficit, ali da bi se lakše izdržalo jedi hranu sa manje kalorija po gramu, kao sta su povrca i slično.

Imam ja prijatelja koji je tako ko i ti, pojede tonu hrane ništa se ne prima(jealous ) i njemu je ovaj iz teretane dao savjet, jedi 5-8 puta dnevno, jedi koliko god možeš, samo jedi, navečer prije spavanja jedi rižu i tako ugljikohidrate, po danu šta više mesa/jaja
i uz to vježbaj sve, al forsiraj se na skupine mišića koje želiš povećat, on je tek počeo ima mjesec dana ali vec je dobio 3 kg, i na njemu se to vidi

btw ovo su savjeti za muskarce, neznan jel za zene isto, vi ste po svemu drugacije
Ovaj...kak se zove taj tvoj frend?

Mah valjda ce i meni svanit

budem pokusala polako...